INDEPENDENTS PER SALT PRESENTA LA LLISTA AL CASAL SALTENC INDEPENDENTISTA

Ferran Burch, alcaldable d’IPS, ha destacat que cal sumar esforços per fer de Salt un sol poble i de qualitat.

Ahir el Casal Saltenc Independentista va acollir l’acte de presentació de la candidatura d’Independents per Salt (IPS), el local es va omplir d’oïents interessats.

Eva Rigau, va destacar la implicació de les persones que formen aquesta llista en la vida del poble, en les entitats, associacions i moltes iniciatives ciutadanes, així com l’experiència en la política municipal de Salt caracteritzada per les idees clares i la coherència en multitud de propostes i campanyes.


Ferran Burch, va afirmar; “Salt necesita establir un nou ordre de prioritats basat en abordar els principals problemes, necessitats i reptes que tenim i que ho hem de fer com un sol poble”.
Per altra banda, va destacar que Salt necessita plantejar un nou model de desenvolupament no tant centrat en la quantitat i sí en la millora de la qualitat de vida de tots els saltencs.

Va exposar nous plantejaments: l’aposta per l’educació en tots es seus àmbits i edats, l’acompanyament a les comunitats de veïns, la millora dels barris i la seva convivència, la seguretat, el transport públic, la cultura popular i la preservació del nostre entorn natural.

Per fer-ho possible va deixar clar que si bé Salt no és un municipi ric sí que té altres riqueses com és el seu teixit associatiu, les persones compromeses amb el seu poble i el sentir que encara hi ha de ser de Salt.

Va proposar sumar persones, esforços i voluntats en aquest projecte per construir una alternativa que il·lusioni, que defugi la crispació i ens torni a fer sentir que ens en podem sortir.

Salt, 31 de març de 2011.