ENVIEN LA POLICIA MUNICIPAL A RETIRAR UNS CARTELLS QUE DEMANAVEN MÉS ESCOLES

Els fets van succeir pocs dies abans del darrer Consell Escolar Municipal de Salt en el que, a proposta de les AMPAs, s’havia de  tractar de la massificació de les escoles de Salt amb més grups afegits (els anomenats bonys). Uns cartells d’IPS, penjats amb brides als voltants dels centres i que demanaven més escoles i menys bonys, van ser arrencats per la policia municipal i llençats als contenidors al cap de poques hores d’haver aparegut. El govern saltenc (PSC-ERC) deu considerar que la policia municipal té poca feina a Salt i l’ha d’enviar a arrencar cartells de l’oposició. És a dir, ni tant sols la brigada, directament la policia municipal segons diversos testimonis.
No contents amb això, el Sr. Mingu Álvarez vol multar amb 200 € a Independents per Salt per penjar els cartells sense autorització. Encara recordem el mateix PSC i altres partits enganxant cartells en els portals particulars de les escales de veïns i ningú els ha anat a treure ni a multar. Constatem, per tant, que el principal problema no el tenen amb el permís sinó amb el missatge del cartell. I que no dubten a utilitzar qualsevol mitjà, amb tota la celeritat, per intentar silenciar les veus crítiques.
Al final, en aquell Consell Escolar tothom va coincidir que no volia més bonys a les escoles però al cap de pocs dies, enmig d’un debat,  ens assabentem per un pare d’una escola de Salt,  que ja ens n’han col·locat un altre pel curs que ve sense que el govern saltenc (PSC-ERC) hagi informat de res ni als membres del Consell Escolar Municipal.

Independents per Salt17 d'abril de 2011